Nanolash ögonfransserum. En snabb lösning för den som har bråttom!

Om du är en man som råkat hamna här kan du fly! Gör det så snabbt som möjligt, för du är nog inte intresserad av det vi ska snacka om. Ring din mamma, syster, fru eller flickvän och locka hit henne istället, för det här är riktat till henne. Endast kvinnor kan förstå hur det känns att ha problem med ögonfransarna. Det är för hennes skull som vi har hittat en lösning!

Vi är kvinnor. Vi är aktiva. Vi vill se vackra ut hela tiden. Vi lägger inte mycket pengar på massa skönhetsbehandlingar utan anledning, eller hur? Ibland kanske vi gör det bara för att bli nöjda, och ibland vill vi se lite finare ut. Ögonfransar är en viktig del av skönheten – ingen kvinna kan väl se sig själv utan ögonfransar? I så fall förlorar ansiktet sin uttrycksfullhet.

De flesta har ett aktivt liv. Vi arbetar, reser, tar hand om hemmet och barnen. Vi har inte tid att sitta i skönhetssalongen i flera timmar. Ibland har vi inte ens tid att ta en kopp kaffe i lugn och ro! Och när det gäller smink? Det appliceras ofta på språng, i bilen eller på tunnelbanan, eller bredvid ett barn som kräver uppmärksamhet. Mascarafläckar under ögonen? Äh, det är väl inget nytt.

Erkänn det, du vet vad vi pratar om. Du är säkert inte heller nöjd med mascaran jämt. Dels har du bråttom, och dels har mascara en applikator som inte är så enkel att hantera. Det är klart att det blir svårt, och att våra ögon liknar en pandas. Ibland går det helt enkelt inte att undvika ett misslyckande – såvida du inte har tid att tillbringa en halvtimme med att sminka dig varje dag, och ytterligare en halvtimme med att tvätta bort sminkningen. Visst finns det mycket roligare saker att göra under den timmen??

Nu kanske du tänker “ska jag testa en ögonfransförlängning?” Visst, det är ett alternativ, men du bör vara medveten om att årskostnaden för behandlingen och sessionerna där du fyller på fransarna kostar lika mycket som en mindre resa. De flesta skulle nog föredra ett hotell med pool över ett par timmar på en skönhetssalong.

Lösningen är här! Dock kanske det blir svårt att övertyga dig. Har du hört talats om ögonfransserum? Det är en sann revolution! Det är det bästa alternativet till mascara och tar kål på konkurrenterna. Det är möjligt tack vare att kosmetikan kombinerar vårdande ingredienser med ingredienser som ökar skönheten – i ett enda drag med borsten!

Den mest ikoniska produkten är, enligt vår åsikt Nanolash ögonfransserum. För kostnaden kan du förmodligen få syntetiska ögonfransar, men ändå bara täcka halva franslinjen. Du håller säkert med om att det är bättre att ta hand om dina naturliga ögonfransar, inte sant? Ingen vill ju tappa ögonfransarna. Visst kommer vi alla att bli gamla en dag, men det betyder inte att vi inte kan vara vackra.

nanolash ögonfransserumNu tänker du säkert “vad ska jag göra med hela 3 ml?. Det är ju ingenting.” Men här är ett överraskande faktum. Nanolash ögonfransserum är mycket kostnadseffektivt. Du får helt enkelt lita på vårt ord – eller lita på de tusentals kvinnor som är nöjda med produkten. Det bästa är om du själv testar Nanolash och ser med egna ögon att Nanolash ögonfransserum verkligen fungerar!

Du kan enkelt köpa Nanolash på internet, så kommer du snart att få ett litet paket i posten. Vi kan ge dig vårt ord på att du kommer känna kraften så fort du håller Nanolash i händerna. Kraften hos den stimulerande handlingen och de otroliga växtextrakten gör att produkten är ren lyx i en matt, svart förpackning. Vilken kvinna gillar inte känslan av lyx?

Just det, vi pratade ju om tidsbrist och konstant stress. Nanolash ögonfransserum ska appliceras regelbundet, med tålamod och precision. Vi förnekar inte detta, men låt det inte avskräcka dig.

Regelbundenhet innebär att du lägger en halv minut om dagen, efter sminkborttagning. Tålamod innebär cirka fyra veckors väntan. Precision syftar på behandling och applicering av serumet som en osynlig eyeliner – enkelt, snabbt och problemfritt. Vi är säkra på att du kan lägga åtminstone en halv minut för att få ögonfransarna du alltid har drömt om.

Så, vem skulle vilja tänka på sådant? Det kanske verkar omöjligt för ett ögonfransserum att ersätta både en mascara och falska ögonfransar. Här är en ny överraskning: det är fel! Nanolash ögonfransserum är multidimensionellt; det stärker, förlänger, gör ögonfransarna tjockare, tätare och mer böjda. Långa och starka ögonfransar är bara ett klick bort, för alla kvinnor.

Finns det något mer att ta upp? Ja, vi har faktiskt inte nämnt det faktum att Nanolash får plats i handväskan. Flaskan är liten – man kan till och med säga att den säljs i en reseförpackning. Du kan använda produkten utan begränsningar, så länge du inte är gravid, ammande eller omyndig. Du kan dessutom använda Nanolash ögonfransserum på ögonbrynen. Du kan dessutom spara pengar på att köpa mer än en förpackning Nanolash på samma gång, vilket gör att priset per artikel säljs. Du kan dela förpackningarna med dina vänner, din mamma, din syster eller andra tjejer.

16 Comments “Nanolash ögonfransserum. En snabb lösning för den som har bråttom!”

 1. Alice

  Jag kan bekräfta att det är mycket effektivt;) det här lilla paketet varade i sex månader och jag använde det precis som de beskrivs i bipacksedeln

  Svara
 2. Mona EM

  Jag testade detta serum efter avlägsnande av fransförlängningar. Jag använder den i 2 veckor nu och jag kan redan se skillnaden. Fransarna slutade falla och fuktas bättre

  Svara
 3. Margareta

  om det verkligen ger så stora effekter måste jag köpa det!: D

  Svara
 4. Alexandra

  Jag hade revitalash en gång och jag var glad över effekten. Jag slutade använda serumet men nu känns det som att jag har långa ögonfransar igen: D Detta serum är verkligen frestande: D

  Svara
  • Patricia

   det fungerade lika bra som revitalash så ja, jag rekommenderar det 🙂

   Svara
   • Molly

    Effekterna efter användning av nanolash verkar bättre och fransarna varade längre efter avslutad behandling

    Svara
 5. Caroline

  Jag förstår inte varför man ska spendera pengar för fransserum om castorolja är billigare

  Svara
  • Molly

   Jag lyckades inte märka och förbättra längden på mina fransar eftersom ricinolja irriterade mina ögon och jag fick ta antibiotika

   Svara
 6. Isabelle

  bra serum, jag köpte det bara för att stärka svaga ögonfransar och jag förväntade mig verkligen inte att de skulle växa så långa (och göra det snabbt)

  Svara
  • Beatrice

   Samma här, de blev mörkare additivt. Jag kan se skillnaden tydligt för att jag var en naturlig blondin och alltid haft blekta ögonfransar, de var nästan osynliga

   Svara
   • Tant Ann

    Jag har inte märkt det själv, men jag såg att serumet gjorde mina fransar längre och de växer fortfarande! det finns också mycket mer av dem 🙂 älskar det

    Svara
 7. Inez

  Jag hörde namnet på detta serum flera gånger men jag blev van vid revitalsh. Men vem vet, kanske någon dag ska jag prova något nytt 😀

  Svara
 8. Kylie

  Jag såg vad det gjorde med min väns ögonfransar! fantastiskt jobb! men priset är för högt för mig

  Svara
 9. Lisa28

  Jag gillar att applicera den på mina ögonbryn också och på så sätt lyckades jag göra dem tjockare 🙂

  Svara
 10. MajaB

  Ett bra serum, inget annat. Alla avancerade produkter fungerar på samma sätt

  Svara
 11. Camilla

  mitt favorit serum! :)) en av de mycket få kosmetika som jag kan rekommendera :))

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *