Nanobrow, serumet som framhäver ögonbrynen även för de kräsnaste kunder!

Kämpar du med tunna, mindre snygga ögonbryn? Många av oss delar din kamp och strävar ständigt efter att hitta det perfekta botemedlet. Nu har det visat sig att en produkt räcker för att uppfylla våra drömmar. Vi talar naturligtvis om Nanobrow!

Nya undersökningar visar att kvinnor lägger mest tid på ögonbrynen när de sminkar sig. Det är förvånande, då vi förut inte brydde oss lika mycket om ögonbrynens form, färg eller volym.

Numera är det inte så ovanligt att använda produkter som framhäver ögonbrynen. Vi drömmer om friska och vackra ögonbryn som inte tar flera timmar att plocka och sminka. Om du inte vill lägga en förmögenhet på semi-permanent smink finns en annan lösning: ett ögonbrynsserum är mycket billigare (och ofta bättre).

Fördelar med ögonbrynsserum

Vad är fördelarna med ögonbrynsserum? Med regelbunden användning? Varför bör vi genomgå ögonbrynsbehandlingar?

 • Hälsosamma ögonbryn är fylligare och snyggare, så därför bör du vårda dem.
 • Fylligare och mer flexibla ögonbryn är lättare att framhäva med smink.
 • Ögonbrynsserum är billigare än semi-permanent ögonbrynssmink.
 • En effektiv ögonbrynsbehandling gör brynen mörkare, så du behöver inte längre använda visst smink.

Vilket ögonbrynsserum är bäst?

När vi går igenom alla tillgängliga ögonbrynsbehandlingar är det svår att hitta rätt. Istället för att prova slumpmässiga produkter bör du hålla utkik efter vissa faktorer.

Ett bra ögonbrynsserum bör innehålla naturliga ingredienser. Är innehållsförteckningen lång med obegripliga namn? Då är det en varningsklocka eftersom produkten kan innehålla skadliga ämnen. Tro inte heller på alla löften tillverkarna ger. Ett serum som ger slående effekt måste först reparera, stärka och aktivera folliklarna. Detta kan ta 2 – 3 veckor. Applikatorn är också viktig. Dess form och storlek ska underlätta appliceringen.

Nanobrow ögonbrynsserum: Viktig kunskap

Detta är ett av de mest populära serumen, vilket beror på dess effektivitet och hållbarhet. Den eleganta, smidiga flaskan innehåller ett par milliliter av ett serum med de bästa vegetabiliska extrakten, näringsämnena, återfuktande ämnena och ämnen som framhäver ögonbrynen. Dessutom medföljer en liten och smidig applikator.

Nanobrow innehåller inga parabener och färgämnen. Det är ett professionellt testat serum som du kan använda i flera månader.

Hur fungerar Nanobrow?

Serumet vårdar, reparerar och ger volym. Nanobrow är den bästa ögonbrynsbehandlingen eftersom serumet vårdar på djupet. Istället för att fokusera på en enda sak löser den de flesta ögonbrynsrelaterade problem. Serumet stärker folliklarna och främjar tillväxt, gör brynen fylligare och mörkare, och ger dem en mer komplett look. Dessutom ger serumet ögonbrynen glans och elasticitet, så du behöver inte längre använda ögonbrynsvax eller pennor.

3 steg till läcka ögonbryn

Visste du att du alltid är tre steg från perfekta, mörka och fylliga ögonbryn? Om du följer stegen under din behandling med Nanobrow märks de första resultaten efter 2 – 3 veckor. Kom ihåg att du behöver använda Nanobrow regelbundet, det vill säga varje dag. Det bästa är att applicera serumet på kvällstid så att ögonbrynen kan repareras, växa och få mer volym över natten.

 1. Tvätta bort sminket. Serumet ska appliceras på rengjorda och torra ögonbryn.
 2. Applicera serumet och fördela det jämnt över båda ögonbrynen.
 3. Vänta tills serumet har absorberats.

17 Comments “Nanobrow, serumet som framhäver ögonbrynen även för de kräsnaste kunder!”

 1. Ninni

  Jag ska aldrig göra permanenta bryn igen! Gjorde det en gång och ångrade mig så… det gav mig hyperpigmentation och försvagade ögonbryn. Som tur är så hittade jag Nanobrow och kan rekommendera det till alla som haft liknande problem

  Svara
 2. Clara

  Väldigt effektivt och snabbt verkande serum, ett så bra serum med fina ingredienser, tro mig, jag vet för jag har gjort mina egna efterforskningar.

  Svara
 3. Filippa

  Tjejer, vart kan jag köpa Nanobrow? Apotek eller sminkaffär?

  Svara
  • Jasmine

   Apotek säljer inte sånt, men du kan köpa Nanobrow online på deras officiella hemsida och de har bra rabatter och erbjudanden när du köper fler än ett. Jag köpte tillsammans med en kompis och vi delade på den totala kostnaden och fick ett lägre styckpris. Utmärkt för ett så bra serum!

   Svara
 4. Lykke25

  VÄRT DET! Den gör underverk och mina bryn är fylliga, mörka och kraftiga efter bara ett par användningar!

  Svara
 5. MinnaH

  Jag köpte den för alla fantastiska recensioner och än så länge har det fungerat utmärkt. Ännu en bloggpost som bekräftar vad jag redan visste, en lätt konsistens, bra ingredienser och enkel att använda. Jag kommer berätta om effekterna om ett tag 🙂

  Svara
 6. Prinsessan

  Jag håller med om att Nanobrow bara har fått bra recensioner, själv har jag iaf aldrig sett några dåliga.

  Svara
 7. Pau-pau

  Mina ögonbryn är äntligen fylliga och vackra.

  Svara
 8. Maribelle

  hur många ml??

  Svara
 9. Melissa

  jag brukade blanda ricinolja med örter men har inte längre tiden och energin för de. Nanobrow är ett bra alternativ för den har så bra och naturliga ingredienser och funkar även mycket bättre

  Svara
 10. Kakan

  Jag är fortfarande skeptisk, inget slår microbladade bryn

  Svara
 11. Havsälskaren

  Mina ögonbryn är ganska tjocka men på vissa delar är de glesa och ser dåliga ut. Hjälper nanobrow mot det?

  Svara
 12. Malin C

  Jag använder Nanobrow sen 2 månader tillbaka. Mina ögonbryn är inte bara mer hälsosamma men ser mycket bättre ut, de är vackra även utan smink. Jag kommer inte ihåg senast jag såg så bra ut utan smink<3 älskar detta serum!

  Svara
 13. Fatima

  Jag är inne på vecka 5 och för mig syntes effekterna redan efter 3-4 veckor. Mina bryn är mörkare och glansiga, även tätare.

  Svara
 14. Ingrid

  vart kan jag läsa hela formulan?

  Svara
 15. Ida

  Är det sant att den har ett bra pris? Jag överväger om jag ska köpa något billigare eller kanske bara ricinolja från apoteket…

  Svara
  • Kandii

   Ricinolja? Lycka till med att få dina bryn att växa tillbaka…

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *