Nanoil. Är detta det bästa hårbalsamet med flytande silke?

Flytande silke är en av nycklarna till framgångsrik hårvård. Det är många tjejer som försöker att skrubba in det i håret, men när det används separat är flytande silke aldrig lika bra som ett bra balsam. Men vilket hårbalsam har bäst omdöme?

Tvåfasbalsamet från Nanoil berikat med flytande silke är nu i framkant bland de bästsäljande hårvårdsprodukterna. Fortsätt att läsa för att lära dig mer om hur denna fjäderlätta behandlingen fungerar.

Nanoil hårbalsam med flytande silke | FANTASTISK TVÅFASIG HÅRVÅRDSPRODUKT

Det är utan tvekan busenkelt att använda Nanoil tvåfasbalsam eftersom det inte kräver att du sköljer håret. Du kan applicera det på nolltid: bara ta produkten, skaka flaskan och spraya över håret med balsamet. De småskaliga silkproteinerna gör ett fantastiskt jobb: de slätar omedelbart ut och adderar glans till slingorna, vilket förbättrar utseendet och stärker håret dag efter dag.

Tvåfasbalsam är exceptionella produkter som kombinerar kraften från lätta och snabbabsorberande näringsämnen med utseende-förhöjande och skyddande substanser. Den vatten- och oljebaserade texturen gör att balsamet ger bättre resultat och är mer effektiv.

Nanoil hårbalsam med flytande silke | VILKA HÅRTYPER PASSAR DET?

Detta balsam som berikats med flytande silke marknadsförs för grovt, stelt och matt hår som råkar vara svårhanterligt. Dessa hårtyper behöver en extra portion protein, vilket flytande silke utgör – som kan förstärka, ge näring och försköna.

Balsamet med flytande silke som Nanoil lanserat är en mild med djupt reparerande mist som är kapabel till att penetrera hårskaften för att leverera näringsämnen dit de verkligen behövs. Med denna produkt får du skinande, mjukt och tämjt hår på ett ögoonblick. Visste du att silke också är bra för att underhålla färgen i färgat hår? Förutom det, är det också en bra behandling för fint och delikat hår. Nanoil Liquid Silk Hair Conditioner passar utan tvekan alla hårtyper.

Nanoil hårbalsam med flytande silke | INGREDIENSER

Förutom flytande silke som gör håret vackert och förbättrar hydrering, innehåller detta balsam från Nanoil även veteproteiner som ansvarar för att rekonstruera skadade hårstrukturer. En annan nyckelingrediens är pantenol som gör håret mjukt och ger mer fyllighet till hårskaften. Sist men inte minst innehåller Nanoil Liquid Silk Hair Conditioner substanser som skyddar hårstråna från extrema temperaturer och UV-strålning.

Nanoil hårbalsam med flytande silke | RESULTAT

  • Mjukt hår.
  • Lättar kamning och underhåll av hårfärg.
  • Skydd mot UV och andra yttre angripare.
  • Förbättrad motståndskraft och spänst i håret.
  • Motverkar frissighet och statiskhet.

Nanoil hårbalsam med flytande silke | FÖRDELAR FÖR HÅRET

Det krävs bara en enda användning av Nanoil Liquid Silk Hair Conditioner för att se att håret blir underbart, skönt att känna på och glänsande. Eftersom hårstråna inte längre blir statiska eller frissiga, blir det mycket lättare att få till den önskade frisyren och behålla den. Håret blir äntligen hanterbart och slutar trassla. Efter ett par veckor blir håret synligt starkare. Det ser mycket bättre ut och till och med färgen blir intensivare och djupare.

hårbalsam med flytande silke Nanoil

Nanoil hårbalsam med flytande silke | VAR KAN MAN KÖPA DET?

Originalprodukter från Nanoils hårvårdssortiment väntar på dig i den officiella Nanoil e-butiken. Ju mer produkter du beställer, desto billigare blir pris per artikel – dessutom får du fri frakt. Gå till [nanoil.se] och kolla in hela produktserien för hår, kropp och ansikte. Expandera din skönhetsarsenal med silkesschampo och silkeshårinpackningar från Nanoil.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *