Vilken mascara flagnar inte under dagen? Kolla in rankingen!

Flagnar din mascara under dagen? Alla kvinnor känner säkert till detta problem och att undvika det verkar nästan som ett mirakel. Du kan dock bara skylla på ditt val av mascara om detta också händer dig. Dess dåliga kvalitet gör att produkten inte håller eller flagnar för mycket. Så kolla in den här rankingen och lös detta brinnande problem en gång för alla!

Blir din mascara flagnande? Det finns en lösning för det!

Flingor som lägger sig på det nedre ögonlocket eller i vecket är ett problem som varje kvinna måste ha stött på. Tyvärr blir mascara av naturen torr efter appliceringen, och som ett resultat börjar den flagna.

Detta betyder dock inte att varje produkt kommer att ha denna tendens. Detta beror på hur du ställer dig till valet av mascara. Först och främst är det värt att uppmärksamma formeln. Ju mer naturligt det är, desto bättre konsistens får produkten. Detta kommer i sin tur att göra mascaran mer hållbar.

Det är också värt att fokusera på antalet lager du väljer att applicera. Ju fler av dem, desto större är risken att produkten börjar klumpa och flagna under dagen. Detta ändrar dock inte faktumet att valet av rätt mascara är en prioritet.

Låt oss lära känna mascarorna som är värda att köpa!

Inte alla mascaror blir fläckiga och detta är ett bevisat faktum! Det visar sig att flera mascaror ger en hållbarhet över genomsnittet. På andra sidan smulas de andra produkterna som ingår i rankningen minimalt så du kan också överväga att testa dem.

1. Nanolash Mascara

Nanolash mascara tar förstaplatsen i denna ranking av en anledning. Detta är en produkt som har nått exceptionell excellens både i praktiken och teorin. Låt oss börja med dess hållbarhet. Tills du väljer att ta bort sminket på kvällen blir mascaran inte flagnande eller smulig. Många kvinnor som redan har testat denna mascara bekräftar enhälligt detta. Dessutom kladdar mascaran inte i kontakt med fukt, vilket är en annan fördel.

Nanolash mascara är utrustad med en perfekt formad borste. Den är gjord av högkvalitativt silikon och kommer med borst med exakta avstånd. Tack vare borsten blir fransarna fria från klumpar och det blir inga problem med att mascaran flagnar.

Det är också värt att nämna att Nanolash mascara finns i två varianter:

Så du kan välja den version som passar dina behov och förväntningar bäst.

2. Lashcode Mascara

En annan mascara som är fri från flagningsproblemet med är Lashcode Mascara. Det är en produkt med förlängande och förtjockande egenskaper som gör att du kan uppnå tillfredsställande resultat från första penseldraget.

Denna mascara är utrustad med en borste som hjälper till att separera fransarna med stor precision. Naturligtvis smulas inte Lashcode Mascaran eller flagnar heller. Användare berömmer upprepade gånger hållbarheten hos denna produkt. Även om den inte är vattentät, kladdar inte den i kontakt med fukt.

3. Rimmel Lash Accelerator

Rimmel Lash Accelerator är en annan varuhus produkt värd din uppmärksamhet. Naturligtvis kan du inte förvänta dig perfektion här men produkten är verkligen värd att intressera.

Användare har inte angett någon betydande produktflagning. Samtidigt är ”pandaögoneffekten” på regniga dagar oundviklig med denna mascara. Vad gäller själva borsten så finns det inte mycket att klaga på. Den är formad på ett standard sätt. Så det borde inte göra applikationen för svår.

4. Bobbi Brown Extreme Party Mascara

En annan produkt som förtjänar en plats i rankingen är Bobbi Brown Extreme Party Mascara. Denna mascara har åtnjutit ganska stor popularitet i skönhetsvärlden. Användarna anger att den stannar på fransarna ganska bra. Ändå, i slutet av dagen, börjar det kladda och flagna något.

Det visar sig dock att borsten är problematisk för vissa kvinnor. Tyvärr betyder dess avsmalnande design att användare med hängande ögonlock kommer att ha lite mer problem med att använda den. Samtidigt kan du med lite övning säkert undvika att få färg på ögonlocket.

Sammanfattning av rankingen av de bästa mascarorna som ger tillfredsställande resultat!

Om man tittar på rankningen ovan är det tydligt vilken mascara som låter dig undvika produkten av flagning helt. Det är Nanolash mascara tätt följt av Lashcode Mascara. Men de andra produkterna som nämns här förtjänar också din uppmärksamhet. De har mindre brister men de skiljer sig fortfarande från de andra.

Du måste vara uppmärksam på hur du väljer din mascara. Det är själva mascaran som bestämmer hur din ögonmakeup kommer att bli.