Rene Furterer Karité – Hårvård för tort och skadat hår

Våren 2016 bjuder på många möjligheter när det gäller vård av kroppen och håret. En av de produkter som ofta erbjuds av tillverkarna efter vintern är en hårmask. Det är ett effektivt sätt att återställa hårets friska och vackra utseende. Det här året är en av nyheterna den intensiva, förnyande hårmasken Karité från Rene Furterer Paris.

Ikonisk hårförnyelse

Hårmasken med intensivt förnyande smör från Karité är en ikonisk produkt från Rene Furterer, som såg sina glansdagar under 1950-talet som en av de bästa vårdande produkterna för blont hår i äkta Marilyn Monroe-stil. Sådant hår, som färgats och stylats, behöver djup omvårdnad och förnyelse.

Den moderna masken Karité från Rene Furterer är en kosmetika framtagen för mycket tort och skadat hår, men den kan användas för alla hårtyper som behöver förnyas. Den intensivt vårdande masken Karité reparerar skadat hår och innehåller mycket vårdande och återfuktande egenskaper.

Kraften i afrikanska ingredienser

Hårmasken Karité är en produkt från Rene Furterer som baserats på 100 % naturliga ingredienser, vilket bekräftas av ECOCERT. Produkten är främst baserad på karité, det vill säga etiskt sheasmör – en ingrediens som utvinns från afrikanska regioner med traditionella metoder. Masken har berikats med värdefullt pektin från kvittenfrukt, cimentrio och förskönande ingredienser. Produktens doft är en essens av apelsinblomma som får håret att lukta gott.

Den unika kombinationen av karité, sheasmör, cimentrio, pektin från kvittenfrukt, och andra ingredienser säkerställer omedelbar mjukhet och glans. Hårets torra fibrer förnyas, och den intensivt förnyande masken från Rene Furterer beskyddar dem. Masken Karité underlättar kamningen, gör håret mjukare, och gör det glansigt och vackert.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *