Invisibobble. Är det den bästa tofsen?

De som har långt och tjockt hår kan äntligen dra en lättnadens suck. De behöver inte oroa sig för kluvna ändar, trassliga testar och elektriskt hår. Varför? För att Invisibobble kommer till undsättning.

Vad är så speciellt med en vanlig – som det kan verka – hårtofs? Tja, till att börja med skadar Invisibobble inte håret, till skillnad från andra tofsar. Invisibobble får inte håret att gå sönder och trasslas ihop. Den är vattentät och hållbar, orsakar inte huvudvärk (som andra tofsar gör när de sitter åt för hårt), är antiallergisk, orsakar inga kluvna ändar, och kan användas av alla kvinnor oavsett hårtyp. En viktig aspekt är även utseendet och materialet i Invisibobble. Tofsen liknad en telefonsladd eller fjäder, och den är gjord i ett plastliknande material. Tack vare dessa två egenskaper blir håret inte skadat eller försvagat. Det är lätt att sätta upp håret och att ta ur tofsen, vilket gör det lätt att fixa håret precis som du vill ha det.

Invisibobble erbjuder två kollektioner hårtofsar: permanent, och inspirerat av världsresenärer (“Around The World”). I den första serien finns svarta, vita, transparenta, bruna, rosa, orange, gula och blå tofsar. I den andra finns: ljust orange Silky Season, blå Universal Blue, mörkröd Burgundy Dream, och mörkgrå Letter from Grey. En Invisibobble kostar cirka £5, och en förpackning innehåller tre tofsar. Det är ett mycket bra pris med tanke på deras hållbarhet.

Är Invisibobble verkligen så bra? Ja och nej. Ja, för den är skonsam för håret och skadar inte testarna och topparna. Nej, för tunt hår glider ur tofsen och frisyren håller inte om vi tränar. Plasttofsar passar inte heller alla tillställningar (teatern) eller alla klänningar (eleganta).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *