Multifunktionell skönhetsprodukt med en storlek som passar alla? Prova Nanoil ricinolja

En mångsidig och multifunktionell produkt som kan fungera som många olika skönhetsprodukter? Prova Nanoil ricinolja – både konsumenter och skönhetsexperter betygsätter och rekommenderar den. Oraffinerad, kallpressad, ekologisk – perfekt för dig med känslig hud och alla som gillar naturliga kosmetiska produkter.

Den har en volym på 50 ml, har en pipett för bekväm applicering och ser tjusig ut. Ändå är det som finns inuti flaskan det som betyder mest. Oljan utvinns ur bönor från ricinusväxten och den är rik på essentiella fettsyror som är nödvändiga för att behålla en frisk och strålande hud. Omega-3- och omega-6-syror – oljesyra och linolsyra – står för merparten av de fettsyror som finns i ricinolja. Produkten är en rik källa till dessa.

Ricinolja har en karakteristisk ljusgul färg, men du kan även hitta dess genomskinliga varianter. Nanoil ricinolja är lättare än de flesta ricinoljor. Tack vare en pipett kan du vara säker på att du får den mängd som du faktiskt behöver. Då den kommer i en lyxig flaska av mörkt glas behåller den alla egenskaper längre. Detta garanterar att ingredienserna av högsta kvalitet kommer att förbättra ditt utseende.

Vad gör Nanoil ricinolja?

Denna produkt främjar reparation av huden, lugnar irriterad hud och förhindrar vattenförlust genom hudens yta. Varje droppe av den kraftfulla oljan innehåller allt som är värdefullt i ricinusplantan – rik på vitaminer, mineraler och fettsyror som:

Nanoil Castor Oil effekter

– har antibakteriella egenskaper, minskar akne och lindrar andra hudproblem
– vitaliserar och stärker hår och hårbotten
– gör att ögonbrynen och fransarna mörknar något
– stimulerar hårväxten
– kan ersätta ansiktsserum
– förebygger håravfall och ger näring åt hårsäckarna
– upprätthåller optimala nivåer av återfuktning
– jämnar ut och stramar upp huden
skyddar håret mot värme och skador
– lugnar irriterad och bränd hud
– hanterar celluliter och bristningar

Nanoil ricinolja är mild och uppfyller behoven hos alla hud- och hårtyper. Använd den gärna om din hud är torr, fet, kombinerad eller bara ”normal”. Den ser till att talgkörtlarna fungerar som de ska och återfuktar huden inifrån, vilket är en av grunderna för hudvård. NANOIL kommer att vara en fantastisk kräm för huden under ögonen och kommer att få ditt ansikte att se strålande ut oavsett ålder. Känslig och allergisk hud kommer också att älska den.

Oraffinerad, 100 procent naturlig, hypoallergen

Den här produkten i en storlek som passar alla uppfyller många uppgifter. Den reparerar huden från topp till tå, stimulerar reparationen av hudceller, och tack vare antibakteriella och antiinflammatoriska egenskaper befriar den dig från finnar och pormaskar. NANOIL ricinolja stoppar också vatten från att avdunsta genom huden för att hålla den återfuktad och vårdad. Den garanterar en strålande hud utan ålderstecken.

Den förlänger och förtjockar även dina bryn och fransar samt reparerar de mest skadade naglarna. Du kan använda Nanoil på många olika sätt och spara massor av pengar. En olja kan hantera många skönhetsproblem. Om du gnuggar in den regelbundet i hårbotten kommer den att stimulera hårväxten och stärka hårsäckarna. Den kommer också att stoppa hårtopparna från att klyvas. Genom att blötlägga naglarna i varm ricinolja kan du förhindra att naglarna går av.

100 procent naturlig ricinolja

Blanda den med olika oljor för att skapa unika skönhetsblandningar som är fulla av vitaminer, mineraler och essentiella fettsyror. Använd dem för ansiktsrengöring för att få en strålande hud som ser levande ut och inte har ohälsosam glans. Oljorna minskar förstorade porer och lugnar irriterad hud.

NANOIL RICINOLJA är en extraordinär skönhetsprodukt som stimulerar tillväxten av ditt hår, dina bryn och dina fransar. Använd den på dina lockar, naglar, ögonfransar, ögonbryn och för oljerengöring. Den har en stärkande effekt, förhindrar förlust av fukt, ökar glansen, slätar ut och ger näring. De fantastiska effekterna återspeglas av de strålande recensionerna, många höga omdömen och ett certifikat för den bästa ekologiska skönhetsprodukterna.