GLOV Hydro Demaquillage – Sminkborttagning med rent vatten

Revolutioner är normala i sminkvärlden. Tillverkarna tävlar med varandra för att komma på nya idéer för att förbättra sin kosmetika. Revolution gällande sminkborttagning är inte lika vanligt, och det är därför som den senaste produkten från Phenicoptere är så intressant. Företaget har lanserat en serie med produkter från GLOV Hydro Demaquillage. Vad handlar det här fenomenet om?

Phenicoptere är ett nytt varumärke. Dess mål är att uppmuntra användning av mikrofibrer i skönhetsbehandlingar och spabehandlingar, och framför allt att slå hål på myten att man behöver använda dyra skönhetsprodukter i den dagliga hudvården. GLOV är en serie produkter för sminkborttagning, som använder mikrofibrer och bekräftar att hudvård kan vara lätt och smidigt. Vid sminkborttagning med GLOV Hydro Demaquillage behöver du ingen kosmetika. Allt du behöver är vatten, så det är en helt ekologisk lösning.

Fibrerna i GLOV tillverkas med en mikroteknik, vilket innebär att de är osynliga för blotta ögat – 30 gånger tunnare än bomullsfibrer, och 100 gånger tunnare än mänskligt hår. Utvecklingen av en ny och innovativ metod för sminkborttagning krävde Phenicoptere på flera års studier, av tusentals fibrer och strukturer. Produkter från GLOV kräver också en innovativ mikroteknik. Resultatet av forskningen är fibrer som är mikrotunna och har en särskild form. Den liknar en sjöstjärna med åtta händer, vilket ger en mer effektiv och lättare rengöring av ansiktet.

GLOV Hydro Demaquillage är en mer effektiv lösning än traditionell sminkborttagning. Allt är tack vare mikrofibertekniken – dess storlek och innovativa form gör att GLOV kan garantera en perfekt sminkborttagning med bara rent vatten. Mikrofibertekniken är mer effektiv än bomull. GLOVs fibrer penetrerar hudens struktur och rengör den från föroreningar, och formen fångar upp smuts i kanalerna och fläckar inte ner huden. Polyamid ansvarar för att absorbera vattnet, och polyester ansvarar för att absorbera fett. Detta är den andra komponenten i fibrerna i GLOV Hydro Demaquillage.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *