Collistar Ti Amo 500: Fläckig kosmetika

Vad kan hända när ett kosmetiskt varumärke samarbetar med ett bilmärke? Det verkar så overkligt att det är svårt att tro våra ögon när vi ser att Collistar och Fiat har gått ihop. Två olika varumärken i två helt olika branscher slog sina kloka huvuden ihop för att i början av året kunna lansera något helt unikt och oväntat – TI AMO 500!

Fläckvis feminitet och självständighet

Samarbetet mellan Collistar och Fiat ledde till en kosmetisk kollektion som bär båda företagens logotyper. Ti Amo 500 är en explosion av färger, självständighet, optimism, naturlig skönhet, och feminitet. Den här ovanliga kombinationen av passion för smink och bilar är enkel att se spår av i den silverfärgade kollektionen kosmetika från Collistar. Från och med nu kan du uttrycka din kärlek för Fiat 500 med smink!

Vad kan kollektionen Ti Amo 500 erbjuda?

  • Strobing – i kollektionens palett finns en av de mest förvånande produkterna, som är relaterad till en av våra nyaste sminktrender. Rouge, highlighter och ögonskugga är en trippel kosmetisk kraft som är nödvändig när vi vill ge ansiktet konturer med strobing.
  • Våt & Torr ögonskugga – inspiration från bilar finns även bland ögonskuggorna. En ovanlig lösning kan ge ögonskuggan dubbel effekt: applicera den torr för att framhäva ögonskuggan, och använd en våt borste för en mer intensiv färg.
  • Silkeslen effekt med ögonskugga – två nyanser av kosmetika för ögonen som kan ge en effektiv yta redan efter den första appliceringen är ytterligare ett resultat av samarbetet. Framhäv det sensuella ögonlocket för mjukhet och lenhet.
  • Art Design Mascara – mascara som tagits fram av båda företagen garanterar ett definierat och förföriskt utseende, och en panoramaeffekt.
  • Professionell eyeliner – den svarta eyelinern i serien har en intensiv svart färg och är ett precist verktyg för en extremt glamourös effekt.
  • Instant Volume: långvarigt läppglans – två nyanser i ett glansigt läppstift, det ena med mikropärlor och det andra med extrem glans.
  • Läppstiftet ”Art” for the Lips – ett läppstift berikat med vitamin E, bivax och mangosmör är en vårdande produkt för kvinnor som gillar röda och bärfärgade läppar.
  • Bronzer – den senaste produkten med lätt sammansättning ska ge en sammetslen och perfekt yta som ger en unik sminkning med hjälp av Collistar och Fiat.
  • Gloss Nail Lacquer Gel Effect – båda varumärkena bestämde sig för att berika den kosmetiska paletten med fyra nya, livliga och långvariga nagellack med gelliknande lösning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *