TOPP 7 bryntvålar för en garanterad WOW-effekt!

Tvålbrynstrenden har blivit extremt populär över hela världen. Kvinnor väljer gärna den här metoden för att styla brynen, eftersom den gör det möjligt att snabbt tämja ostyriga brynhår och skapa en naturlig definition.

Vilken bryntvål är bäst? Om du precis har börjat med den här metoden eller redan stylar dina bryn på det här sättet, men inte har hittat din favorit än, se till att kolla in våra bästa val.

Här är de 7 BÄSTA bryntvålarna som levererar en wow-effekt som får varje kvinna att le!

1. Nanobrow Eyebrow Styling Soap – en favorit bland kvinnor!

nanobrow styling soap

Storlek: 30 g

Det råder ingen tvekan om att det är en riktig skönhetssensation. Nanobrow-tvålen är känd för att ge en fantastisk, långvarig laminerad bryneffekt på ett ögonblick. Den stylar, formar och tämjer brynhåren, även de mest ostyriga. Den får ditt brynsmink att hålla hela dagen och ger den eftertraktade definitionen utan att skapa en karikatyrliknande effekt. Den fungerar perfekt för alla bryntyper och maximerar deras volym. Den gör att brynen ser naturliga ut tack vare den klumpfria formulan och säkerställer en icke-klibbig yta. Denna produkt är extremt effektiv och gör att brynen alltid ser friska och fräscha ut. Intressant nog kräver denna bryntvål inte att man använder vatten för att applicera den – denna egenskap ger utan tvekan stor bekvämlighet och enkelhet!

Mer information kan hittas på de officiella webbplats: nanobrow.se

2. Lash Brow Soap Brows

Storlek: 50 g

Denna bryntvål är också ett populärt val bland kvinnor. Den fungerar utmärkt om du värdesätter exakt brynstyling och är uppmärksam på de naturliga formulorna i de skönhetsprodukter du väljer. Lash Brow Soap Brows är en vegansk produkt som innehåller 96 % naturliga ingredienser i sin formula. Den låter dig styla även de mest ostyriga brynhåren och håller dem i schack under lång tid. Den ger exakt den brynform du vill ha. Produkten fungerar bra även för de mest krävande brynen.

3. Lamel Professional Insta Brow Fixing Soap

Storlek: 13 g

Värderar du kraftiga bryn och vårdande ingredienser? Lamel Professional Ista Brow Fixing Soap innehåller naturliga ingredienser som glycerin och E-vitamin som skyddar mot torrhet och åldrande. Den gör att brynen ser mjuka och förnyade ut och ger den eftertraktade formen till dina bryn. Produkten är lämplig för känslig hud eftersom den inte irriterar.

4. Ibra Makeup – Brow Soap

Storlek: 20 g

Ibra Makeups bryntvål tämjer ostyriga bryn och håller dem på plats i flera timmar. Det är en genomskinlig produkt, så om du behöver bryntvål med en genomskinlig konsistens är det garanterat ett bra val. Produkten är effektiv och förstärker dina ögonbryn, vilket ger dig ett fräscht utseende och exakt definition.

5. Hulu Brow Soap

Storlek: 30 g

Hulus bryntvål har en gelliknande konsistens och låter dig snabbt fixera brynhåren. Den trevliga doften kan utan tvekan fresta många kvinnor. Denna produkt kan användas tillsammans med andra sminkprodukter för bryn. Förutom tvålen innehåller kitet en dubbelsidig borste med en spoolie-borste som är utformad för att underlätta appliceringen. Den separerar exakt varje ögonbrynshår, vilket garanterar en naturlig effekt. Älskar du precision och perfektion i varje detalj? Det här kan vara tvålen för dig!

6. West Barn & Co Soap Brows

Storlek: 25 g

Den här tvålen framhäver formen på dina bryn och gör dem tjockare och mer fylliga. Naturliga ingredienser är utan tvekan en stor fördel med denna tvål. Formulan som är berikad med glycerin och kokosnötssmör gör att brynen blir återfuktade och mjuka, vilket gör att de ser ordentligt vårdade ut.

7. Makeup Revolution Rehab Soap + Care

Storlek: 5 g

Letar du efter en omedelbar förbättring av utseendet på dina bryn? Formulan berikad med jojobaolja och ricinolja ger näring. Denna tvål ser till att du kan uppnå den eftertraktade brynformen och återfukta dem ordentligt.

Hur skapar man tvålbryn?

Om du hittills har använt brynpennor eller pomader behöver du inte oroa dig! Börja ditt äventyr med tvålbryn utan att oroa dig för appliceringen av tvålen. Hur gör man? Här är några steg som hjälper dig att uppfylla din dröm om vackra och felfria ögonbryn:

  1. Skopa upp lite tvål på en fuktad spoolie-borste (vatten behövs inte alltid, till exempel när du applicerar Nanobrow Eyebrow Styling Soap).
  2. Borsta ögonbrynen i olika riktningar och fördela tvålen jämnt över hela brynen.
  3. Borsta hårstråna i en uppåtriktad riktning så att de får önskad form.

Det var det! Ta en titt i spegeln – här är dina perfekta bryn!