DIY fransförlängning hemma? Upptäck de fem bästa klusterfransarna!

Finns det en bättre ram för ögonen än långa, tjocka och definierade ögonfransar? Vackra fransar kan göra varje kvinnas blick unikt charmig och förförisk. Tyvärr är naturliga ögonfransar aldrig vad de borde vara. Det är därför kvinnor så ivrigt experimenterar med olika produkter för att styla sina fransar. Men vilka är de bästa klusterfransarna för DIY fransförlängning hemma?

Rangordning av de bästa färdiga klusterfransarna – vem skapades den för?

Kvinnor vet mycket väl att de måste ta hand om sina ögonfransar ordentligt. Men användningen av olika balsam och serum ger sällan omedelbara resultat. Naturliga fransar lever i 3 till 4 månader, varefter de ramlar ut och ger vika för nya. Dessa behöver i sin tur tid för att växa, och det kan bli en ond cirkel.

Det går inte att förneka att det är svårt att hitta ett helt naturligt sätt att uppnå dina drömfransar. Mascaror ger dig inte alltid WOW-effekten. Det enda som återstår är att testa semipermanent ögonfransförlängning.

Men i det här fallet finns det också många tvivel. Semi-permanent styling är oföränderlig, plus att det kräver mycket tid att göra. Dessutom kan det allvarligt överbelasta de naturliga fransarna och leda till överdrivet håravfall.

Sedan när det verkade som att det inte fanns några fler lösningar, dök klusterfransar för hemmaapplicering upp på skönhetsmarknaden. Dessa DIY fransförlängningar fick snabbt en stor grupp beundrare.

I takt med att färdiga klusterfransar för gör-det-själv-applicering blev allt populärare, dök det upp fler och fler produkter på skönhetsmarknaden. Men alla var inte tillräckligt bra för att möta kvinnors förväntningar. Det är därför denna rankning av de bästa klusterfransarna skapades.

Den är skapad som en guide för alla kvinnor som står inför detta svåra val. Vi har endast samlat de klusterfransar för hemmaapplicering som kommer från kända varumärken och har fått positiv feedback från användarna.

Upptäck de bästa produkterna för att styla dina fransar hemma!

Det är säkert att säga att det inte var möjligt att styla ögonfransar hemma för bara några år sedan. Men idag kan det bara ta några minuter, plus att effekterna kan vara i flera dagar!

Färdiga klusterfransar för hemmaapplicering har nyligen kommit ut på skönhetsmarknaden. Alla indikationer visar att de kommer att stanna kvar på det under lång tid, eftersom kvinnor blir alltmer angelägna om att prova dem. Det är dock värt att notera att nyckeln till en hållbar och snabb applikation är att välja rätt produkten.

Här är en rankning av de bästa klusterfransarna för hemmaapplicering, som definitivt inte kommer att svika någon kvinnas förväntningar!

1. Nanolash cluster lashes – DIY Lash Extensions

En klar plats nummer 1 på skönhetsmarknaden idag tillhör varumärket Nanolash. Den har en mängd olika ögonfransprodukter, inklusive DIY Lash Extensions. Dessa klusterfransar för hemmaapplicering har många fördelar. Bland dem kan du peka ut:

  • stor hållbarhet – effekterna av en enda applicering kan vara upp till 5 dagar;
  • enkel tillämpning – appliceringen av klustren bör inte ta mer än 10 minuter;
  • estetik – dessa individuellt limmade, naturligt olika franskluster som kommer på en tunn remsa efterliknar perfekt naturliga ögonfransar.

DIY Eyelash Extensions från Nanolash har snabbt fått ett stort antal fans. Tjejer är imponerade av hur lätt de kan applicera sina DIY fransförlängningar hemma.

Dessa klusterögonfransar kommer både som ett paket och som en hel sats för enkla fransförlängningar hemma. Boxen innehåller 36 klusterfransar i 3 längder (10, 12 och 14 mm) och 8 stilar att välja mellan. Ögonfransförlängningssatsen innehåller dessutom tillbehör som en bonder, ögonfranspincett, en remover och en Nanolash sealer.

DIY Lash Extensions är superenkla att applicera, liksom de är mycket hållbara. Dessutom låter de olika stilarna i satsen dig skapa en personlig fransstil. Å ena sidan kan kvinnor gå för Hollywood Volume ögonfransar, å andra sidan kan de också skapa subtila fransförlängningar.

DIY Eyelash Extensions tofsar från Nanolash låter dig göra vilken fransstyling som helst. De kommer att fungera bra både för vardagsbruk som för speciella tillfällen.

Tillverkaren anger att dessa klusterfransar är engångsfransar. Men det finns många kvinnors recensioner på nätet, som tydligt indikerar att de inte deformerades alls efter att ha tagit bort klustren. Följaktligen bestämde sig användarna för att återanvända dem och uppnådde exakt samma resultat som första gången.

Onekligen är DIY Eyelash Extensions från Nanolash en premiumprodukt. Av denna anledning förtjänar de förstaplatsen i rankingen.

2. Lashify Starter Kit

Lashify Starter Kit tillhandahåller ytterligare färdiga klusterfransar för applicering hemma. De är designade för att hjälpa till att uppnå en ”salongsliknande” effekt. Dessutom har de fått en ganska bred krets av beundrare.

Lashify fransar säkerställer en klar applicering på bara några minuter. Tillverkaren gör det dock klart att om det är ditt första försök med hemmafransförlängning kan det ta lite längre tid. I jämförelse, när det gäller Nanolash fransar, spelar tidigare erfarenhet ingen roll.

Klustren är extremt estetiskt tilltalande och skonsamma. De är också tänkta att fungera bra för känsliga ögon. De kommer i en sats med en applikator, en bonder och en sealer. Naturligtvis innehåller ingen av formlerna irriterande ämnen.

Tyvärr finns det bara 10 klusterfransar i ett enda fodral. Detta är en betydande nackdel om den första DIY appliceringen av ögonfransförlängning misslyckas. De tillgängliga längderna är dock intressanta. Klustren kan variera från 7 till 12 mm. För vissa tjejer kan dock avsaknaden av 14 mm långa kluster (de finns i ett kit från Nanolash) vara en nackdel.

Tillverkaren indikerar att fransarna kan hålla från 3 till 5 dagar. Även om, i det här fallet, mycket beror på individuell benägenhet och eftervård.

3. Lilac St Intro Starter Kit

Därefter har vi en produkt från Lilac St. Detta är ett märke som bara försöker vinna popularitet i skönhetsvärlden. Den har släppt Intro Starter Kit, som innehåller klusterfransar för applicering hemma.

Användare kan välja mellan tre sats som kommer i ett paket. Tillsammans får de 30 klumpar fransar. De finns i storlekar från 8 till 18 mm, även om detta beror på den specifika stilen. Prism satsen kommer till exempel endast i längder upp till 16 cm. Detta kan i sin tur göra det svårt att styla fransarna.

Du bör också veta att det bara finns 10 franskluster i refillpaketet.

Lilac St Intro Starter Kit ger lätta ögonfransar som kan appliceras på bara 10 minuter. Satsen kommer med nödvändiga tillbehör. De hjälper inte bara att applicera klustren utan också att ta bort dem på ett säkert sätt. Vissa användare hävdar dock att på grund av att applikatorn inte var särskilt välformad hade de många problem med den första appliceringen.

De färdiga fransklustren från Lilac St tenderar att överbelasta fransarna och på grund av de tjockare borsten märks de när de bärs. Även om de är gjorda av extremt lätt material, är det så känsligt att det lätt kan skadas. Tillverkaren hävdar att de kan hålla i flera dagar. Allt beror dock på korrekt vård av fransarna. När det gäller DIY Lash Extensions har tillverkaren inte angett några faktorer som kan påverka applikationens livslängd.

4. Glamnetic Lash Extensions Kit

På fjärde plats på listan finns fransar från Glamnetic – Lash Extensions Kit.

Lösfransarna för hemmaapplicering från Glamnetic är extremt bekväma att använda. Själva applikationen är tänkt att ta 10 minuter. Men första gången du försöker applicera dessa fransförlängningar själv kan du uppleva mindre svårigheter. Oftast beror dessa på bristen på erfarenhet. Övning ger dock färdighet – som tillverkaren själv också påpekar.

Glamnetic Lash Extensions Kit ger lätta och diskreta klusterfransar, de ska smälta perfekt med naturliga fransar och ge intrycket av att vara riktiga. Självklart innehåller satsen alla nödvändiga tillbehör för att göra appliceringen enklare.

Franskluster för gör-det-själv applicering från Glamnetic kan hålla i upp till 5 dagar. Ändå beror mycket på hur de vårdas. Tyvärr, jämfört med DIY Lash Extensions från Nanolash, har denna produkt fortfarande mycket utrymme för förbättring och förfining.

5. Ardell X-tended Wear Lash System Kit

Nästa i rangordningen av de bästa klusterfransarna är Ardell X-tended Wear Lash System Kit. Detta är en uppsättning färdiga klusterfransar som kan appliceras hemma på bara några minuter.

Satsen innehåller färdiga kluster i olika storlekar, samt en applikator, ett lim och en sealer. Alla tillbehör är designade för att hjälpa till att skapa en hållbar och estetiskt tilltalande fransstil.

Effekterna av en enda applicering är tänkt att vara upp till 5 dagar. Tillverkaren påpekar dock att applikationens livslängd beror på många faktorer. Först måste du applicera fransarna korrekt men också ta hand om dem ordentligt. Det rekommenderas inte att använda oljebaserad smink och du måste vara försiktig när du tar bort din smink vilket kan vara en av de stora nackdelarna.

DIY fransförlängning – rangordningssammanfattning

Att välja klusterfransar för hemmaapplicering är verkligen inte det lättaste. Trots det bör produkterna som avrundats i ovanstående ranking hjälpa dig att fatta rätt beslut.

De utvalda TOPP 5 klusterfransarna för DIY applikation får exceptionellt bra recensioner från sina användare. Kvinnor som redan har bestämt sig för att testa individuella klusterfransar har bara bra saker att säga om dem.

Det är dock inte svårt att se att DIY Lash Extensions från Nanolash är huvudvalet för de flesta kvinnor. Dessa premium klusterfransar kommer dessutom från ett välkänt och omtyckt varumärke.

Ändå bör du komma ihåg att valet av klusterfransar för hemmaapplicering är en individuell fråga. Du måste välja rätt längd, samt typ av böj så att den passar formen på ditt öga. Detta kommer att få din kompletta frans att se estetiskt tilltalande och naturlig ut.