MAC x Chris Chang – Kosmetika i otroliga färger

I samarbete med en av de mest färgglada designers har Mac Cosmetics tagit fram en ny kollektion. MAC x CHRISCHANG är en begränsad utgåva med 14 produkter kosmetika, som alla säljs i strålande och iögonenfallande förpackningar. Vad har samarbetet lett till? Vad finns i kollektionen, som börjar säljas i maj?

Chris Chang är en av modevärldens mest färgglada designers, för hennes design kombinerar uttrycksfulla färger, konst, och refererar ofta till folkmotiv från olika kulturer. Den här designen är färgens drottning, och hennes kreativitet och konstnärlighet vet inga gränser. Chang verkar sudda ut linjen mellan elegant och färgglada stilar och visar att slående färger kan bäras av eleganta kvinnor. Det är precis detta som kollektionen MAC x CHRISCHANG framför.

Bland fjorton kosmetiska produkter finns färgglada och passionerade monster. Förpackningarna har tagits fram särskilt för Mac Cosmetics av en designer från Shanghai, och de är fulla av mönster och färger. Titta noggrant på kollektionen, för designerns excentriska personlighet har påverkat de soliga, färgglada och otroliga färgkombinationerna i sminket. Bland de fjorton kosmetiska produkter finns ögonskuggor, läppstift och rouge. De dominerande färgerna är violett, pastellblått, rött, rosa och orange, men i kollektionen finns även… gult läppstift!

Macs samarbete med Poesia, Changs varumärke, är det första projektet av sitt slag. James Gager, VD för Mac Cosmetics, säger att han knappt kan bärga sig inför maj månads premiär av kollektionen MAC x CHRISCHANG. Samarbetet med denna designer från Shanghai gäller inte bara förpackningen, utan alla andra skapelser i serien. Chris Chang har varit delaktig i design, val av nyanser, och till och med den visuella kampanjen. Det går inte att bortse från att samarbetet mellan Mac och Poeasia är en spännande nyhet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *