Highlighting Foam Strips – Professionella Hårremsor för Hårstylister

Har du hört om Highlighting Foam Strips för hårfärgning? Om du vill att din frisörsalong ska hänga med i trenderna, är dessa ett måste! ColorCuts har precis lanserat termiska skumremsor som ger dig full kontroll över hårfärgningsprocessen och imponerar på kunder.

Polystyrenremsorna är designade för alla hårlängder. Det lätta, termiska materialet är förskuret och redo att användas. Säg hejdå till aluminiumfolie som bränner håret och slösar din tid.

Ta kontroll med ColorCuts!

Dessa högkvalitativa färgningsremsor effektiviserar arbetet i frisörsalongen. Du behöver inte längre klippa prassligt aluminiumfolie. Dessa limfria skumremsor får fäste vid kontakt med färgprodukter. Du kan enkelt applicera dem på håret och de håller sig kvar utan problem.

Highlighting Foam Strips är de bästa frisörtillaccessoaren tillverkad i harmoni med miljön. De är 80% återvunna och återvinningsbara. De sparar dig pengar eftersom 200 strips (100×305 mm) räcker för upp till 800 användningar! Efter användning kan du tvätta dem i tvättmaskin utan att de förlorar sina egenskaper.

ColorCuts highlighting foam strips

Kontroll över färgningsprocessen

De snygga ColorCuts skumremsorna låter dig få full kontroll över färgbehandlingen. Den semitransparenta beläggningen ger dig kontroll och möljlighet till justeringar i realtid. Säg hejdå till trassligt aluminiumfolie!

Det extraordinära grepper och hållbarheten på remsorna förbättrar färgning i flera färger och halverar tidsåtgången! Den höga kvaliteten gör att du kan applicera färg noggrant över hela håret. De fantastiska resultaten innebär fler nöjda kunder.

De vackra färgerna fyller en extraroll. De kan göra ditt arbete enklare när du applicera flera lager av färger och inte vill att de ska blandas. Det unika skummaterialet förenklar arbetet för praktikanter, som fort kommer att bli mästare på färgning i flera lager.

highlight hårinpackning

Lätta skumremsor för alla hårtyper

ColorCuts skumremsor beståra av lätt och termiskt material. De fungerar lika bra på långt och kort hår. De förhöjer estetiken under färgningsprocessen och säkerställer en hög nivå av hygien.

Polystyrenremsorna är extremt fästande och hållbara. De förhindrar att färgprodukterna smetar ut sig och rinner i håret och du behöver inte vika kanterna – de håller färgen bra.

Highlighting Foam Strips ser inte bara vackra ut utan är också lättanvända och precisa. Stripsen är förklippta och redo att användas. De gör att luften cirkulerar fritt mellan lagren vilken minimerar skador på håret. Varje remsa boostar färgningsprocessen och håller sig sval på utsidan för maximal komfort.

Snabb och praktisk behandling, full kontroll över färgningen och inga skador på håret – denna miljövänliga innovation är en riktig gamechanger för din frisörsalong. Använd trendiga tekniker som ombre, sombre, flamboyage, eller highlights utan problem.

Fantasatiska resultat, hög estetik och snabbare färgbehandlingar – allt tack vare de unika Highlighting Foam Strips som kommer att ta över din salong!

Mer information om ColorCuts produkter kan hittas på colorcuts.mt