Vilket Anti-Redness Ansiktsserum Är Bäst? TOPP 5 Rankning

Ett bra anti-redness ansiktsserum ska vara effektivt och bra på att minska synligheten av brustna kapillärer och stärka huden. Tyvärr är det bara ett fåtal produkter som klarar av detta. Du behöver inte leta längre eftersom vi har samlat de 5 bästa serumen för couperose och rosacea-benägen hud i dagens inlägg. De ger dig ett hälsosammare och snyggare ansikte.

Hur tar man hand om hud som är rodnadsbenägen och har svullna blodkärl?

Couperose hud är unikt eftersom dess utseende påverkas av både din dagliga hudvård och flera externa faktorer.
För att hålla huden hälsosam och fläckfri, bör du:

  • dricka minst två liter vatten om dagen
  • undvika cigaretter och alkohol
  • äta mer grönsaker och frukt
  • välja milda tvålar och vårdprodukter som tillägnats rosacea-benägen hy
  • använda en exfolierande produkt max en gång i veckan
  • använda en kräm med SPF 30 eller SPF 50 varje dag
  • använda ett anti-redness ansiktsserum regelbundet

Serum är den produkt med största påverkan på hudens hälsa eftersom det tar sig in i huden på djupet för att förstärka svaga blodkärl. Genom att göra detta kan serumet minska irritation och ge omedelbar lindring. Vilka anti-redness ansiktsserum är bäst då? Läs vidare!

Lista över de 5 BÄSTA Anti-Redness Ansiktsserumen

När vi valde produkter uppmärksammade vi särskilt ingredienslistan men också direkta och långsiktiga resultat. Vi har också lagt vikt vid Pris, storlek på flaskan och tillgänglighet. På detta vis har vi samlat de 5 BÄSTA serumen. Se efter vilket som visade sig absolut bäst.

1. Nanoil Anti-Redness Face Serum

Nanoil Anti-Redness Face Serum

Nanoil Anti-Redness Face Serum visar sig vara oslagbar. Utmärkt recept, fantastiska resultat och bra pris gör att denna produkt hamnar först på vår lista. Det bästa med serumet är dess förmåga att minska rodnad, hyperpigment och ådernät. Hästkastanjextrakt gör detta möjligt genom att försegla blodkärlen. Serumet stärker hudens barriär och reparerar ojämn hudton. Den naturliga antioxidanten (Boerhavia Diffusa Rotextrakt) ger oss ett ansikte med yngre utseende eftersom den fördröjer åldrandeprocessen. Andra ingredienser som lind- och cypressextrakt lindrar huden och återfuktar. Serumet kan användas två gånger om dagen och varar länge (vi får 50ml till ett bra pris). Besök den officiella butiken på www.nanoil.se för mer information.

2. Olehenriksen Truth Serum

Detta funkar bra både för de som lider av rosacea, men också de vars hud är överdrivet torr och trött. Serumet kan användas morgon som kväll. Olehenriksen Truth Serum är ett väldigt bra val under smink och fungerar som en primer som ger en naturlig glöd. Hyaluronsyra hydrerar huden medan aloe-juice lindrar irriterad hud och skyddar mot externa faktorer. Användare älskar den friska doften, som har sitt ursprung i citrusämnena i receptet. SErumet är ganska tjock så du måste applicera en rejäl mängd. Flaskan innehåller bara 30 ml.

3. Origins Mega-Mushroom Skin Relief Advanced Face Serum

Ett lindrande serum från Origins som vi rankar lite lägre. Som namnet antyder är huvudingrediensen svamp – reishi – som minimerar tecken på hyperpigment eller inflammering. Genom att använda serumet regelbundet får du en mjukare hy med lägre känslighet mot yttre faktorer. Vissa kritiker har inget emot den intensiva doften, medan andra menar att den är störande. En bra grej är att vi kan välja mellan tre storlekar: 30, 50, 100 ml.

4. Beauté Pacifique Submersive Serum Paradoxe

Detta verkar vara ett bra val för hud som är mogen och rosaceabenägen. De noggrant utvalda ingredienserna stärker kapillärerna och minskar synligheten på ådernät, men fördröjer dessutom åldrandet. Ojämn hy repareras och fina linjer blir slätare. Flaskan varar länge eftersom du bara behöver tre droppar för att täcka hela ansiktet och nacken. Tillverkaren försäkrar om att det är en bra smink-primer, men vissa användare håller inte med utan menar att det tar för lång tid för serumet att sjunka in och det lämnar efter sig fettiga fläckar. Det är dock fortfarande ett perfekt nattserum.

5. Dr. Jart+ Cicapair Tiger Grass Re.Pair Serum

Ansiktsserumet från Dr. Jart+ fungerar fantastiskt på känslig och couperose hud. Det lindrar irriterad hud och minskar rodnad direkt. När det kommer till långsiktiga effekter, förstärker det hudens skyddande barriär och minskar hyperkänslighet mot yttre faktorer tack vare Gotu kola som finns i receptet. Vi hittar också pantenol som har funktionen att återfukta på djupet och stänga inne vatten i huden. Gällande rodnad och ådernät är serumet inte lika effektivt som ovannämnda. Dr. Jart+ Cicapair Tiger Grass Re.Pair är krämliknande och har en grönaktig färg som bleknar fort. Serumet har 30 ml och är ett av de billigaste i vår lista.