Hårklämmor för klippning från CreaClip – Hur fungerar det?

Gillar du inte att gå till frisören, eftersom du aldrig blir nöjd med deras klippning? Tycker du inte att det är värt att betala för två snabba klipp? CreaClip är lösningen för personer som hellre vill klippa och styla sitt eget hår, efter sin egen smak. Så hur fungerar det egentligen?

CreaClip är ett innovativt verktyg som har tagit sociala medier med storm. Det används främst för att klippa håret, men de flertaliga filmerna online visar att verktyget har flera funktioner. Det är främst tack vare att det finns två olika längder på CreaClip: en blå (kortare) klämma för lugg, och en vit (längre) för lager, klippning och styling av håret och dess hela längd.

Det här verktyget kostar en del, men det är inte så konstigt eftersom det är en ny produkt på marknaden. Det finns billigare varianter av CreaClip som kan köpas online, t.ex. på kinesiska webbplatser. Hur presenteras och hur fungerar verktyget som fångat kvinnors hjärtan över hela världen?

CreaClip liknar en slags lång klämma som används för att öppna matförpackningar – långa, med två delar och som säkras med spännen. Det finns en rad tänder på insidan, som hjälper till att fästa verktyget i håret. CreaClip säljs i en liten förpackning med vätska och pekare, som ser ut och fungerar som en mätare. Det hjälper dig att avgöra huruvida håret klipps rakt och jämnt. Ett intressant faktum är att den lilla mätaren kan vridas, så att den anpassas efter vilken klippning du vill ha (t.ex. en särskild lugg).

Genom att följa ett par enkla regler (använda verktyget på borstat hår, ta av det nedåt, klippa försiktigt, använda riktigt vassa klippverktyg och komma ihåg att längden beror på gravitation och att sitta still) garanteras du att CreaClip markant underlättar styling och hårbehandlingar som du kan utföra hemma. CreaClip hjälper dig bland annat med: lager utan att förlora dess längd, klippa lugg, frisyren bob, att klippa ner håret rakt eller V-format, att ge hela håret lager, och mycket mer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *