Bästa Ögonfransserum. Bäst i Test: TOPP Ögonfransserum Med Recensioner

Undrar du hur man kan få ögonfransarna att växa mer? Det snabbaste sättet är att använda ett näringsgivande serum med bra kvalitet. Men hur vet man vilket serum som rekommenderas? Vi har svaret!
Kolla in vårt bäst-i-test med de bästa serumen för längre ögonfransar, läs våra recensioner och välj det bästa serumet för dig.

Vilket ögonfransserum är bäst?

Vad kännetecknar ett bra ögonfransserum? Vi förhöll oss till de 4 viktigaste faktorerna när vi valde de bästa. Faktorerna är:

 1. Ögonfransserumets formula – det är bra om serumet innehåller flera ingredienser, men de bör vara noggrant utvalda.
 2. Ögonfransserumets prestation – ju snabbare serumet tar slut, desto mindre effektivt och dyrare. Vi måste ofta köpa ytterligare en flaska för att se effekterna.
 3. Effektivitet och resultat av serumet – det är resultaten och effektiviteten som är huvudfaktorerna som i slutändan bestämmer om ett serum för ögonfransarna är bra eller dåligt. De bästa produkterna ger dig fantastiska resultat (långa, tjocka, fylliga och mer definierade ögonfransar med intensiv färg) på kortast tid.
 4. Recensioner – hur konsumenter recenserar produkten är också viktigt. Ett bra ögonfransserum bör ha strålande omdömen, vilket är en pålitlig källa till kunskap om produkten.

Bästa ögonfransserum ranking – läs om fantastisk serum för längre ögonfransar

Om du letar efter ett bra ögonfransserum kommer denna topplista över produkter för längre ögonfransar hjälpa dig att välja den bästa produkten som levererar goda resultat och snygga ögonfransar. Kolla in de bästa ögonfransserumen på marknaden. Vår lista sorterar produkterna från bästa till de minst effektiva. Fortsätt läsa för att ta reda på mer!

1. NANOLASH ögonfransserum

Rankingen baserade på recensioner avslöjade vinnaren: detta är det populäraste och mest effektiva ögonfransserum som ofta rekommenderas och har utmärkta omdömen online. Effekterna av Nanolash är underbara och tillfredsställer även de mest kräsna konsumenterna, då detta serum för ögonfransarna kan regenerera och förlänge även väldigt svaga och skadade ögonfransar. Serumet är lätt, luktfritt och flytande, och absorberas väl av ögonfransarna. Det är dessutom väldigt effektivt.
Nanolash serum är så effektivt tack vare de välbalanserade och ordentligt utvalda ingredienserna: receptet är kort men rikt och har sammansatts för att stärka, regenerera och stimulera ögonfransarnas tillväxt. Resultatet är en tjockare ögonfranslinje och hår som växer fortare för att bli dubbelt så långa, starka, mörkare och tjockare, vilket ger din blick mer uttrycksfullhet. Nanolash är det snabbast verksamma ögonfransserumet på marknaden, och levererar maximal effekt. Mycket hänger på ögonfransarna skick, men Nanolash serum uppvisar resultat efter bara två veckor! Detta är det mest populära och rekommenderade ögonfransserumet.

2. LASHCODE ögonfransserum

Lashcode serum hamnar också högt upp på listan. Detta är ett väldigt bra ögonfransserum som många jämför med Nanolash serum. De positiva omdömena visar tydligt att detta är ett rekommenderat ögonfransserum som ger fantastiska resultat. Lashcode Eyelash Serum har fantastisk sammansättning, absorberas fort av huden, rinner inte på ögonlockarna och är icke-allergeniskt. Välj detta om du vill ha snabb ögonfranstillväxt och är osäker på hur man snabbt tjockar till ögonfransarna.
Lashcode stärker rötterna, regenererar och ger näring åt ögonfransarna samt stimulerar deras tillväxt. Resultatet är tjocka, mörka och friska ögonfransar som växer sig långa och slutar falla ut. Du kommer att älska sammansättningen, som baserats på växtextrakt, arginin och peptider.

3. Revitalash ögonfransserum

Ett annat serum för ögonfranstillväxt som förtjänar din uppmärksamhet är Revitalash. Du hittar produkten i olika storlekar: 1 ml (7 veckors behandling), 2 ml (3 månaders behandling) och 3,5 ml (runt 6 månaders behandling). Dessa är ungefärliga siffror från tillverkaren. I verkligheten varierar det aningen och några användare påpekar att 1 ml är alldeles för lite för att få ögonfransarna att växa, och ett dåligt val rent ekonomiskt. Det är bäst att köpa den största storleken – produkten är tyvärr ett ganska dyrt ögonfransserum.
Ett stort plus är att Revitalash är en dermatologiskt och oftalmologiskt testad ögonfransprodukt. Det särskilda BioPetin Complex är ett medel som utvecklats i laboratorium och som stimulerar ögonfransarnas folliklar och förlänger tillväxtfasen. Revitalash förstärker ögonfransarna och förser dem med näring så att de slutar falla ut och ser snyggare ut.

4. Xlash ögonfransserum

Nästa produkt i vår topplista är Xlash serum – ett välkänt och ofta rekommenderat serum, som också funnits på skönhetsmarknaden i flera år. Det är känt för sina goda resultat: det förlänger ögonfransarna, mörkar till dem och gör fransarna mer markerade. Vid regelbunden användning förbättrar produkter ögonfransarnas skick och moståndskraft. Tillverkaren hävdar att effekterna uppkommer efter 30 dagar – det viktiga är att använda produkten regelbundet. Serumet är effektivt, men många kvinnor avslutar inte behandlingen efter bara en flaska.

5. Feg ögonfransserum

Feg är att populärt ögonfransserum som framförallt blivit känt för sitt pris, och inte sina effekter. Man kan lugnt säga att detta är ett billigt ögonfransserum. Hur är det med effekterna då? Får detta serum ögonfransarna att växa? Fungerar det fort och bra? Vår rankinglista visar att recensionerna och effekterna fått produkten att hamna lite längre ned på listan. Det visar sig ofta att produktpris brukar matcha kvalitet. För att uppnå bra resultat är det värt att köpa två flaskor direkt och vara tålmodig, och att använda ögonfransserumet systematiskt. Fungerar ögonfransserumet för att få längre ögonfransar? Många användare hävdar att deras fransar blivit längre, tjockare och vårdade. Feg är ett ögonfransserum som framförallt rekommenderas som en förstärkande behandling för svaga och skadade ögonfransar som är i behov av reparation.

Ett bra ögonfransserum – vad bör det innehålla?

Ögonfransserum består av olika ingredienser som, givetvis, fungerar mer eller mindre effektivt på ögonfransarna och folliklarna. Det är därför resultaten är så varierade, trots att användningsmetod och applikator kan vara samma. Behandlingens varaktighet är också olika – visa serum fungerar snabbare, andra långsammare. Detta beror givetvis också på ditt val och ingredienserna i receptet. Det bästa ögonfransserumet bör leverera snabba resultat. Vilka ingredienser borde ett bra serum för tillväxt av ögonfransarna innehålla för att vara effektivt? Serumets recept kan innehålla, bland annat:

Bästa ögonfransstimulerande ingredienser:

 • Ricinolja – används ibland i serum för att förbättra skick och färg på fransarna samt stimulera dem till att växa naturligt.
 • Bimatoprost – en aktiv ingrediens som förlänger fransarnas tillväxtfas, samt fransarna själva.
 • Biotin – också känt som vitamin H, är en ingrediens som effektivt stimulerar hårväxt (inklusive ögonfransar) och ökar hastigheten på cellfördelningen.
 • Baicalein – stärker folliklarna och främjar ögonfransarnas tillväxt
 • Extrakt av sojaböngroddar – vårdar och skyddar från skador
 • Extrakt av vetegroddar – stöttar fransarnas regenerering
 • Nanopeptider – så kallade intelligenta molekyler. De ser till att ögonfransarna växer fortare
 • Hyaluronsyra – återfuktar och gör fransarna lena och mjuka;
  Pantenol – pro-vitamin B5, fantastiskt för regenerering eftersom ämnet förnyar ögonfransarnas struktur
 • E-vitamin – en kraftig antioxidant som förbättrar ögonfransarnas skick och förhindrar håravfall
 • Extrakt från ögontröst – antiinflammatoriska, regenererande och mjukgörande egenskaper.