Sisleya Essential Skin Care från Sisley

Sisleya Essential Skin Care från Sisley är framtagen för mogen hud som visar tecken på åldrande. Kosmetikan har återfuktande, vårdande och föryngrande egenskaper. Den gör huden ljusare samt reducerar missfärgningar, mörka cirklar under ögonen och andra pigmentförändringar. Efter en månads användning blir rynkorna jämnare, ansiktets konturer lyfts, huden tonas, och kollagenfibrerna stärks. Sisleys produkt Essential Skin Care kan användas för sminkborttagning eller för att förbereda huden för de vårdande ingredienserna i nästa kosmetiska produkt.

Hur använder man Sisleys kosmetika?

Produkten bör användas på morgonen och kvällen, på huden i ansiktet och nacken (innan appliceringen bör du använda sminkborttagning och tonic). Applicera kosmetikan med fingertopparna och massera tills den absorberas. Du kan även använda bomullsrondeller.

Sisleya Essential Skin Care från Sisley säljs i en vit pumpflaska med 150 ml. Produkten har en halvt vätskeliknande konsistens, som påminner lite om en kräm. Produkten distribueras väl i ansiktet, absorberas snabbt, och lämnar inga fläckar. Sisleya Essential Skin Care är inte akneframkallade, vilket innebär att den inte orsakar pormaskar och att den kan användas av personer med känslig hud.

Vilka ingredienser har Sisleya Essential Skin Care från Sisley?

I kosmetikan finns bland annat extrakt från gingko och vitpil, som har antioxiderande egenskaper. Övriga ämnen (bland annat extrakt från marshmallow, bruna alger, och ekologiska växter) främjar hudens förnyelse, återfuktar, och skyddar huden mot skadliga externa faktorer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *