Nanolash Lash Lift Kit – lyft, förläng och gör fransarna tjocka hemifrån!

Drömmen om tjocka och långa ögonfransar förblir ofta ouppnåelig. Många kvinnor vill inte slösa bort sin tid på tråkig ögonmakeup, som trots ansträngningar fortsätter att se otillfredsställande ut. Det är därför det är värt att titta närmare på Nanolash Lash Lift Kit. Det låter dig förvandla din blick utan att lämna hemmet.

Vad är Nanolash Lash Lift Kit?

Semipermanenta fransförlängningar är inte för alla kvinnor. Efter långvariga fransstylingmetoder blir fransarna ofta svagare och kortare. På samma sätt tar daglig fransmakeup, i kombination med användning av en ögonfransböjare, mycket tid. Nanolash Lash Lift Kit för laminering av ögonfransar hemma är en innovativ lösning.

Vad är det här för produkt? Det enklaste sättet att beskriva den är att säga att det här är ett kit av högsta kvalitet som skapats för professionella fransspecialister och vanliga kvinnor. Förpackningen innehåller:

  • Produkter för laminering och lyftning: Lyft – Steg 1, Fixera – Steg 2, Keratin Booster – Steg 3;
  • Lift Lash Glue – 5-milliliters lim för att fästa silikonstavarna;
  • Silikonstavar – setet innehåller 3 par i storlekarna S till L;
  • andra tillbehör för att utföra behandlingen.

Att lyfta fransar hemma tack vare uppsättningen från Nanolash är extremt enkelt och gör att du kan uppnå tillfredsställande resultat. För att bekräfta dessa påståenden kan du kontrollera de online-recensioner som användarna har publicerat. De är bara positiva.

Lash lift och lamineringskit från Nanolash

Hur använder man Nanolash Lash Lift Kit?

Lash lift och lamineringskit från Nanolash bör inte orsaka några större problem när du använder det. Även om du inte har någon tidigare erfarenhet av ögonfranslaminering hemma kommer du att kunna hantera det. Allt du behöver komma ihåg är att förbereda dina ögonfransar ordentligt före behandlingen. De måste rengöras och torkas noggrant. 

Fäst sedan den valda storleken på stavarna med limmet som ingår i förpackningen och börja applicera lamineringsprodukterna. De är numrerade och den ordning du måste följa. Det är värt att komma ihåg det:

  • Varje produkt ska appliceras ca 1 millimeter från fransraden och fransarna ska kammas uppåt med applikatorn;
  • Varje produkt ska sitta kvar på fransarna i ca 7-10 minuter;
  • den föregående produkten bör avlägsnas innan nästa produkt appliceras.

I slutet tar du bara försiktigt bort stavarna och kan njuta av den spektakulära effekten. Som utlovat av tillverkaren bör det vara i 8 veckor. Mycket beror dock på det ursprungliga tillståndet för dina ögonfransar. Ändå är effekten synlig från den allra första applikationen.

Hur använder man Nanolash Lash Lift Kit

Vem kan dra nytta av Nanolash Lash Lift Kit?

Det kan tyckas att laminering av ögonfransar bara är för professionella fransspecialister. Men varumärket Nanolash har överraskat kvinnor igen! Detta franslyftnings- och laminerings-kit är utformat för alla.

De som har tunna och ohanterliga fransar kan dra mest nytta av det. Det fungerar lika bra på tråkiga fransar utan mycket volym. De ögonfranslyftande produkterna i Nanolash-kitet är tillverkade av naturliga ingredienser som regenererar fransarna på djupet.

Kombinationen av fransvård och laminering är avsedd att ge bästa resultat. Nanolash Lash Lift Kit är en hälsosam produkt. Den ger inte bara längre, tjockare och böjda ögonfransar utan förnyar dem också.

Laminering av ögonfransar hemma med Nanolash – sammanfattning

Drömmen om vackra ögonfransar som framhäver ögonen blir verklighet. Nanolash Lash Lift Kit är en lösning för alla kvinnor. Med bara några få steg kan du utföra en helt icke-invasiv fransbehandling som kan förändra din blick till 100%.

Denna lösning är inte bara snabb utan också ekonomisk. Satsen innehåller 10 påsar med produkter, så att du kan utföra så många som 10 lamineringsbehandlingar. Upptäck det själv och tillåt dig själv att äntligen få långa och tjocka ögonfransar utan lösögonfransar.