SORBET Summer Hit – Tangerine Hair Sorbet!

Bästa sättet att piffa upp våren och sommarens hår

När våren och sommaren kommer, vill du uppdatera ditt utseende och ändra din frisyr för att passa in i värmen. Även om du inte är beredd att göra några extremförändringar i ditt hår kan du fortfarande hålla ett semestervibes och addera lite färg och glans med Tangerine Hair Sorbet!

Tangerine Hair Sorbet är ett helt nytt sätt att piffa upp semesterlooken samtidigt som du kan ha kontroll över värmen. Det är ett hårdesignverktyg som är speciellt framtaget för att hjälpa dig att få semestern glänsande touch till ditt hår utan att det börjar skadan.

Tangerine Hair Sorbet är en icke-element hårdesign produkt som innehåller oljor från citrusfrukterna tangerin och passionfruit. Tillsammans kombinerar de dessa oljor för att lägga till fräsch glans till håret, göra så att det blir mjukare och mindre stiff, samt förbättra fuktnivåerna. Du kan också liva upp frisyrerna med denna produkt och ge håret en lätt textur som kommer att sträva efter på grund av oljorna i produkten.

För att använda produkten behöver du inte göra något särskilt förberedelser förutom att förbereda hårbotten och hårstråna. Börja med att tvätta håret och applicera produkten jämnt från rötterna till topparna. Låt produkten sedan verka i ca 10-15 minuter och skölj sedan bort med ljummet vatten. Tack vare oljorna kan du få en stilig glans och skydd mot värme skador.

Tangerine Hair Sorbet finns tillgänglig på nätet, där du kan köpa det för ungefär 100kr. Det är en av de bästa produkterna för att ta hand om semesterhåret och för att få det att se fint ut. Det är också ett bra val för att undvika värmskador och att ge ett hållbart resultat. För att bästa resultat, använd det oftare och du kommer att se ett slående resultat!

Nu när du vet hur man ska använda Tangerine Hair Sorbet, är det dags att lära oss vad man ska undvika när du använder det. Det viktigaste är att det är extremt viktigt att du inte använder för mycket produkt eftersom det kan täppas till hårsäckarna och orsaka olägenhet. Undvik också att använda produkten nära ögonen eftersom det inte är särskilt bekvämt.

Så varför borde man använda Tangerine Hair Sorbet? Först och främst är det otroligt effektivt och lätt att använda och är perfekt för att hålla håret fräscht och friskt under sommarhalvåret. Det lägger ett skydd som skyddar från värmepåfrestningar som förhindrar att håret skadas eller får skador. Det skyddar också håret mot sköra tvärsnitt och spröda toppar.

Slutligen är Tangerine Hair Sorbet det perfekta sättet att uppdatera din semesterlook eller bara ändra frisyren för att undvika skador. Så låt oss piffa upp oss med denna fantastiska produkt och glänsa hela sommaren!

Fördelar med Tangerine Hair Sorbet:

 • Gör så att det blir mjukare och mindre stiff
 • Förbättrar fuktnivåerna
 • Ger ett hållbart resultat
 • Gör att håret får en lätt textur
 • Lägger ett skydd som skyddar från värmepåfrestningar
 • Ger den där semestern glänsande touchen

Så här gör du med Tangerine Hair Sorbet:

 1. Tvätta håret före applicering
 2. Applicera produkten jämnt från rötterna till topparna
 3. Låt produkten verka i 10-15 minuter
 4. Skölj bort med ljummet vatten

Vad man ska undvika när man använder Tangerine Hair Sorbet:

 • Använd inte för mycket produkt för det kan täppa till hårsäckarna och orsaka olägenhet
 • Använd inte produkten nära ögonen