Torr hud? Aldrig Igen! Håll Den Återfuktad med en Briljant Kroppskräm – Ghasel Maltese Honey Body Cream

Vad orsakar torr hud? Huden kan bli torr och försämras av miljöfaktorer som UV-strålning, temperaturförändringar, luftföroreningar etc. Irriterande kosmetika och tvättmedel samt dålig hudvård kan också vara bovar. Torr hud kan också vara kopplat till gener.

Det kan vara du som är problemet och skälet till att din hud försämras på grund av otillräckliga hudvårdsprodukter, brist på återfuktande kosmetika och för mycket solande utan skydd. Välj det som är bäst: organiska recept, botaniska extrakt, vitaminer och aktiva ingredienser. Prova Ghasel Maltese Honey Body Cream – en innovativ kräm med simpla ingredienser som valts av hudvårdsexperter.

Ghasel Maltese Honey Body Cream: lindring på burk

Ghasels produkt kombinerar egenskaperna från body butter och lotion. Den är en lätt, icke-fett och snabbabsorberande, samtidigt som den återfuktar och reparerar på djupet. Ghasel Maltese Honey Body Cream motverkar och bekämpar även yttre angrepp, samt lindrar och vårdar på djupet. Det är som en lindrande kompress för känslig, irriterad hud. Använd den över hela kroppen, men fokusera på områden som kräver extra vård. Denna honungspackade kräm stimulerar hudcellernas produktion av kollagen och elastin, vilket förbättrar hudens elasticitet och stramar åt den. De många vitaminerna stärker hudens skyddande barriär mot yttre förhållanden.

Regelbunden användning gör celluliter och bristningar mindre synliga. Krämen förhindrar brister och förbättrar huden över hela kroppen. Det är en fantastisk dag- och nattkräm. Du märker förbättring redan efter första användningen.

Ghasel Maltese Honey Body Cream: ingredienser

Produkterna i Ghasels utbud är baserade på timjanhonung som är fullt av vitaminer och mineraler: vitaminerna A, B, C, D, zink, selen, organiska syror, nyttiga enzymer, flavonoider och antioxidanter.

Ghasel Maltese Honey Body Cream är producerad utan syntetiska ämnen, konserveringsmedel, GMO eller pigment. Naturliga ingredienser gör att den gör underverk.

◌ Timjanhonung (Honung)

◌ Sheasmör (Butyrospermum Parkii Smör)

◌ Avokadoolja (Persea Gratissima Fruktextrakt)

◌ Ringblomma (Calendula Officinalis Blomextrakt)

◌ Marshmallow (Althaea Officinalis Rotextrakt)

◌ Kastanj (Aesculus Hippocastanum Fröextrakt)

◌ Växtbaserad glycerin (Gliceryn)

◌ Vitamin E (Tocopheryl Acetate)

◌ Vitamin B12 (Cyanocobalamin)

Varför är Ghasels kroppskräm rosa? För att den är rik på timjanhonung, även känt som röd honung, och vitamin B12 – det rosa vitaminet. Den subtila doften beror på kombinationen av botaniska extrakt. Den universella kroppskrämen från Ghasel är lämplig för allergisk, känslig och atopisk hud.

Vill du veta mer om Ghasels honungsbaserade produktserie? Besök ghasel.mt!