Elixir: Elseve Magical Power of Essential Oils från L’Oreal Paris

Hemligheten bakom vackert och välvårdat hår är ordentlig omvårdnad. Elixir är en av de bästa metoderna för att återställa ett hälsosamt hår, tack vare dess lätta konsistens och finslipade egenskaper. Elseve från L’Oreal Paris säger att inspirationen som lett fram till Magical Power of Essential oils är traditioner från hela världen. På så sätt föddes Elseves tre produkter.

Elseve L’Oreal Paris erbjuder tre sorters elixir, som alla uppfyller behoven hos vilt hår. Deras sammansättning baseras på sex växtoljor, som tillsammans bildar Magical Power of Essential Oils.

  • Kamomillolja, återställer glans och återfuktar.
  • Linneolja, bevarar fukten.
  • Solrosolja, vårdar på djupet.
  • Olja från lotusblomma, mjukgör och skyddar.
  • Tahitisk gardeniaolja, förhindrar torrhet.
  • Rosenolja, mjukgör och ger flexibilitet.

Vackert elixir: Elseve Magical Power of Essential Oils

Den underbara sammansättningen i Elseves elixir är en hårvårdsprodukt som främst är till för färgat hår. Elixiret vårdar håret, och gör färgen rikare genom att förhindra att den skrubbas bort. Den lätta konsistensen är inte oljig, och den skyddar håret efter färgning mot skadliga, externa faktorer (t.ex. solens strålar). Den vårdar, skyddar och disciplinerar håret genom att ge det glans och framhäva färgens uttrycksfullhet.

Vårdande elixir: Elseve Magical Power of Essential Oils

Den vårdande sammansättningen i elixiret från Magical Power of Essential Oils är en hårvårdsprodukt för normalt hår med torra inslag. Den rika sammansättningen med växtolja och vårdande ingredienser gör håret mjukare och skyddar det mot skadliga faktorer i vardagen. Det ger glans och mjukhet till även det vildaste håret.

Återställande elixir: Elseve Magical Power of Essential Oils

Den återställande behandlingen från Elseve Magical Power of Essential Oils är en sammansättning som är framtagen för mycket torrt och skadat hår. Elixiret är lätt att applicera, absorberas omedelbart, vårdar håret direkt från appliceringen, och återställer fibrerna från rötterna till topparna. Djupt återfuktande, vårdande, och återställer hårets hälsosamma glans.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *