De TOPP 10 BÄSTA Ögonbrynspennorna

Ögonbrynspennor är produkter som inspirerats av microblading-behandlingen, och en metod för långvarig ögonbrynsmakeup. Den unika tekniken i denna procedur ger ett naturligt utseende. De små hårliknande linjerna fyller i större luckor och glesa områden i ögonbrynen, samt adderar volym. Idag behöver du inte längre genomgå den invasiva proceduren. En bra ögonbrynspenna garanterar att du får samma effekt som microblading. Rita ut supertunna linjer i områden där du behöver lite extra definition. Bygg din makeup och tjocka till linjerna. Nyckeln till att lyckas är att hitta en högkvalitativ produkt med väl utvalda nyanser. Vilken ögonbrynspenna ska man välja? Här är en lista över de 10 mest populära och bäst betygsatta ögonbrynspennorna. Utforska våra TOPP 10 val av de bästa ögonbrynspennorna!

De TOPP 10 BÄSTA Ögonbrynspennorna

Nanobrow Microblading Pen

hur man målar ögonbryn

Har du övervägt microblading för att äntligen få snygga ögonbryn? Du behöver inte denna dyra behandling om du har denna ögonbrynspennan. Nanobrow Microblading Pen är en revolution inom ögonbrynsstyling. Hållbarheten, komforten vid applicering och den intensiva pigmenteringen är ojämförligt med andra produkter. Microblading Pen är den första ögonbrynsprodukten som garanterar en microblading-effekt. Den tunna spetsen ritar supertunna linjer som liknar naturliga ögonbrynshår. Resultatet? Tydligt förbättrad ögonbrynsform utan en överdriven effekt, kamouflerade luckor och visuellt tjockare och mer voluminösa ögonbryn. Denna ögonbrynspenna är alltid redo för användning. Den är resistent mot vatten, svett och kladd, och ger dig en hållfat, långvarig ögonbrynsmakeup. Färgen rinner inte av eller bleknar, utan behåller glöden i flera timmar. Sminka hårliknande linjer i områden där du vill ha mer fyllighet. Den veganska och grymhetsfria formulan har berikats med högkvalitativa pigment för att kunna erbjuda nyanser med naturligt utseende som matchar alla ögonbrynsfärger. Texturen är lätt och ogenomtränglig på huden. Produkten har en snäll formula som är säker på huden. Den är också fri från skadliga ingredienser. Nanobrows penna garanterar att du blir expert på att styla ögonbrynen!

Tillgänglig i 3 nyanser: Blonde, Dark Blonde, Light Brown, Dark Brown och Espresso.
Storlek: 1ml / 0,034 fl oz
Betyg:  10/10

Köp: www.nanobrow.se

2. Anastasia Beverly Hills Brow Pen

Anastasia Beverly Hills ögonbrynspenna kommer med en väldigt tunn spets som fungerar perfekt för att rita hårliknande streck. Anastasias penna ger en väldigt naturlig och subtil effekt. Vid första anblick är det nästa omöjligt att skilja dina naturliga hårstrån från sminket. Stort plus för pigmenten, hållbarheten och den vattenfasta formulan. Den lätta konsistensen gör att produkten är enkel att applicera med precision och att den sitter bra när den torkat på huden. Den är lämplig för alla ögonbryn och hudtyper. Den är tillgänglig i 9 vackra nyanser. Produkten är vegansk-vänlig och har inga animaliska ingredienser. Ett litet minus för den lilla storleken.

Tillgänglig i 3 nyanser: Blonde, Caramel, Taupe, Soft brown, Medium Brown, Chocolate, Dark Brown, Granite, Ebony.
Storlek: 0.5 ml / 0,016 fl oz
Betyg:  9,5/10

3. Urban Decay Brow Blade Pencil

En välkänd och mycket omtyckt 2-i-1 ögonbrynspenna från Urban Decay. Den har två ändar: en utdragbar penna och en tunn ögonbrynspenna på andra sidan. Båda produkterna ger otrolig precision när du ritar linjer. Denna ögonbrynspenna hjälper dig att rita linjer som liknar riktiga ögonbrynshår, men kan också fylla i större, glesa områden med färg. Du kan enkelt intensifiera nyans och bygga makeup och definition. Beroende på dag och tillfälle kan du välja mellan två alternativ, vilket är en stor fördel med denna 2-i-1 produkt. Urban Decays ögonbrynspenna kommer tyvärr i en lite mindre storlek än de andra produkterna.

Tillgänglig i 3 nyanser: Taupe Trap, Cafe Kitty, Natural Nana, Brunette Betty, Cool Cookie, Dark Drapes, Blackout.
Storlek: 1ml / 0,034 fl oz
Betyg:  9/10

4. BeneFit Brow Microfilling Pen

Denna ögonbrynspenna från BeneFit har en specialdesignad 3-uddig spets med olika långa tänder. Den ritar 3 distinkta linjer i en strykning. Om du letar efter en snabb metod för att snabbt fylla i ögonbrynen – satsa på BeneFit. Denna ögonbrynspenna är dock mindre precis än de klassiska pennorna med vassa spetsar. Den kommer i fyra standardnyanser som matchar de flesta ögonbrynsfärgerna. Formulan är resistent mot vatten och svett, och smetar inte vid användning. Denna ögonbrynspenna ger makeup som håller i 24 timmar.

Tillgänglig i 3 nyanser: Blonde, Light Brown, Medium Brown, och Deep Brown.
Storlek: 0,7ml / 0,034 fl oz
Betyg:  9/10

5. Milani Weekend Brow Eyebrow Tint

Denna ögonbrynspenna ger ögonbrynen formen du alltid drömt om, samt ger dem definition. Milanis ögonbrynspenna har en aningen matt finish som ser väldigt snyggt ut på ögonbrynen. Du kan kamouflera glesa områden och fylla i luckor enkelt. Milanis ögonbrynspenna har inte testats på djur och är lämplig för veganer. Ögonbrynspennan innehåller eclipta-extrakt och biotin som är rikt på vitamin H. Dessa ingredienser säkerställer att dina ögonbryn är ordentligt vårdade, även utan makeup.

Tillgänglig i 3 nyanser: Soft Brown, Medium Brown, Espresso
Storlek: 1ml / 0,034 fl oz
Betyg:  8,5/10

6. IsaDora Brow Fine Liner

IsaDora Brow Fine Liner är en högprecisions-penna med smal spets som är fantastisk för att fylla i luckor. Den ger dina ögonbryn rätt form och fyller i luckor med tunna hårliknande streck. Den låter dig bygga makeup fort tack vare de semi-transparenta, lätt färgade nyanserna. Den snabbtorkande formulan förenklar applicering och gör att din ögonbrynsmakeup håller i timmar. Formulan är vegansk och har inte testats på djur, och är fri från animaliska ingredienser.

Tillgänglig i 3 nyanser: Taupe, Soft Brown, Medium Brown, och Walnut Brown.
Storlek: 1,1ml / 0,037 fl oz
Betyg:  8/10

7. KIKO Milano Eyebrow Marker

Kiko Milano Eyebrow Marker är en stänksäker ögonbrynspenna för noggrant definierade och fyllda ögonbryn, vilket ger en effekt av tatuerade ögonbryn. Formulan har berikats med ginseng-extrakt och vitamin B. I jämförelse med andra ögonbrynspennor har Eyebrow Marker från KIKO Milano en bredare spets som ritar mycket tjockare linjer. Produkten är utrustad med ett ”kapillärsystem” – ett system som ser till att produkten släpper en kontrollerad mängd, vilket möjliggör träffsäker ögonbrynsmakeup som inte smetar lika mycket.

Tillgänglig i 3 nyanser: Strawberry Blondes and Redheads, Chestnut-haired and Blonde Women, Brunettes och Black Haired Women, Black
Storlek: 1,6ml / 0,054 fl oz
Betyg:  8/10

8. Revolution PRO 24hr Day & Night Brow Pen

En snabbtorkande, hållfast och – precis som namnet antyder – revolutionerande ögonbrynspenna. Pennan kommer med två ändar, en 3-uddig penna, och ett ögonbrynsserum som berikats med hirsfröextrakt på andra sidan. Den konturerade, vinklade spetsen gör det enkelt att nå alla glesa luckor i ögonbrynen. Den ritar 3 tunna linjer på samma gång, vilket sparar tid under din dagliga sminkning. Trots att pennan har hög precision, är den inte lika träffsäker som pennor med klassisk spets. Formulan är vegansk och grymhetsfri.

Tillgänglig i 3 nyanser: Warm Brown, Ash Brown, och Dark Brown
Storlek: 1,6ml / 0,054 fl oz 
Betyg:  7,5/10

9. NYX Professional Makeup Lift & Snatch Brow Tint Pen

Med Lift & Snatch Brow Tint Pen från NYX Professional Makeup kan du snabbt förhöja och forma dina ögonbryn. Pennan har en flexibel minispets som kan addera definition till de allra minsta ögonbrynshåren. Den hjälper dig att få till ett utseende som påminner om microblading på nolltid. Produkten har inte testats på djur.

Tillgänglig i 3 nyanser: Blonde, Taupe, Soft Brown, Auburn, Brunette, Caramel, Ash Brown, Espresso och Black.
Storlek: 1ml / 0,034 fl oz
Betyg:  7,5/10

10. Gosh Copenhagen Gosh Brow Pen

En ögonbrynspenna med aningen tjockare spets – Gosh Brow Pen. Den låter dig fylla i och definiera ljusa och tunna ögonbryn på nolltid, fylla i glesa områden och addera färg på dina bryn. Den håller sig på huden i upp till 20 timmar. Den vattenbaserade formulan gör appliceringen superenkel. Nackdelen är den begränsade paletten med nyanser, som kanske inte passar alla. Kosmetikan är hyperallergenisk.

Tillgänglig i 3 nyanser: Brown, Grey Brown och Dark Brown
Storlek: 1,1ml / 0,037 fl oz
Betyg:  7,5/10