Maximal täckning och minimal ojämnhet: Estee Lauder Double Wear

Estée Lauders berömda Double Wear Foundation har revolutionerat marknaden för lyxmakeup och har blivit något av en scorestory inom både företagets och skönhetsindustrin generellt. Deras signaturformel, Double Wear Stay-in-Place Makeup, uppmuntrar kvinnor (och män) att sätta pris på sitt naturliga utseende samtidigt som de har en produkt som alltid ger säkerheten med hög täckning och perfekt hållbarhet.

Med tiden har Estée Lauder byggt på deras foundation teknologi och kommer nu med flera olika typer av täckande produkter som inkluderar en flödande version av foundation (Double Wear Nude Water Fresh Makeup), en fast täckning kräm, flytande concealer, en basprimer, en borstar och ett BB-puder. Överlag gör Estée Lauder det möjligt för kvinnor och män att få en lätt täckning som ger en mycket naturlig och strålande look utan att tumma på sin hållbarhet. Om du inte är van vid att använda makeup, får du enkel och informativ instruktioner från märket tillsammans med deras kompletta Double Wear linje. Utöver detta finns det ett brett sortiment av olika nyanser som gör att du kan välja den som passar perfekt till din personliga hudtyp och hudton.

Täckning och performance

Estée Lauders Double Wear-foundation är känd för sitt löften om hög prestanda och hållbarhet. Den ger omedelbar täckning för fräknar, mörka ringar och ojämnhet. Det ger 15 timmars hållbarhet som motstår fukt och oljeutsöndring. Å andra sidan har en ljus täckning som skyddar huden mot väderförändringar, föroreningar och fotofoxeringar. Udskärningen sker med ett lätt lager som hjälper till att undertrycka fina linjer, ojämnheter, åldersfläckar och ojämn hudton. Det är en lättviktsprodukt som du kommer att glömma att du bär, oavsett om du bär det för ett 10-minuters kontorsmöte eller hela dagen.

Formulan

Den unika formulan består av rik arganolja som tillhandahåller antioxider och skyddar huden. Oljan är rik på Vitamin E och tillåter lätt applicering, perfekt fördelning och ett långvarigt resultat utan att huden känns torr. Estée Lauder inkluderar också deras fuktbindande element, hyaluronsyra och aloe vera, som ger näring till huden samtidigt som den håller huden mjuk och smidig. Patenterad Antioxidant Complex hjälper till att skydda ansiktshuden mot fria radikalers skador samtidigt som den bygger upp hudens välmående. Den innehåller också en cocktail av mineraler som hjälper till att jämna ut hudens ton och lyster.

Appliceringsprocessen

Estée Lauder Double Wear appliceras bäst med fingrarna eller en mer förfinad och hygienisk appliceringsmetod som en beautyblender eller foundationborste. Visst, det kommer att lukta lite konstigt efter applicering, men detta går snabbt och lukten försvinner med tiden. Vid applicering bör man sprida ut en liten mängd noggrant kring hela ansiktet och säkerställa att det är jämnt fördelat. Låt det vegeta i några ögonblick innan du skapar lagom mängd med lager för att bygga på. Med en liten ansträngning och efter repetition kommer du att få en perfekt look som andra kommer att beundra.

Omdöme

Estée Lauders Double Wear foundation är en lyxformula som ger upp till 15 timmars prestanda och täckning med en lätt, icke-matt finish. Det är en generalist som det verkligen är värt att pröva även om du är nybörjare eller erfaren produktanvändare. Det visas bra på olika typer av hud och skapar den perfekta basen för din makeup. Du förlorar inte funktionen under dagen, håller fukt och ger maximal täckning och minimal ojämnhet.

Trots dess vårdande ingredienser så rekommenderar Estée Lauder att du placerar en extra fuktkräm under foundationen och använd inte för mycket produkt. För att harmonisera resultatet appliceras Estée Lauders Double Wear formel enligt dina önskemål om de mest naturliga resultaten och en perfekt täckning utan några kompromisser.